Szállítási és visszaküldési információk

A webshopon található termékek szállítási határideje 5 - 10 munkanap.

A szállítási díjak, a termékek árának összeadását követően kerülnek kiszámításra. Nagyobb méretű/árú, illetve nagyobb mennyiségű termék csomágolása költségesebb, törékeny tárgyak révén, így a szállítási költség is nő. A szállítás pontos összegét a megrendelés véglegesítése előtt megtekintheti. Amennyiben kérdése lenne ezzel kapcsolatban, keressen a kovacs.mate.ta@gmail.com e-mail címen.

VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE
Amennyiben a megrendelésével bármilyen okból nem elégedett, jogában áll a megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldeni a kinizsistudio.com-nak. A visszaküldés tárgyát képező termékeket az alábbi címre kell eljuttatni:
Kovács Máté - 1085 Budapest Gyulai Pál utca 4  / Kinizsi Studio

Amennyiben a tételeket ezen időkereten belül visszaküldi, akkor az Ön igényei szerint a termékeket vagy kicseréljük vagy visszatérítjük azok értékét, az eredeti fizetési módnak megfelelően. A visszatérítést a webáruház üzemeltetője, Kovács Máté egyéni vállalkozó, kisadozó utalja. A termékek visszaküldése a vásárló felelőssége, ennek költségei Önt terhelik. A termék szállítás közbeni sérüléséért, a csomag esetleges eltűnéséért Ön tartozik felelősséggel. Termék visszaküldése előtt kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a kovacs.mate.ta@gmail.com email címen.

VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK

A termék visszaküldési jogának érvényesítéséhez az alábbi feltételeknek kell egyidejűleg teljesülniük:
a.) a termékek nem voltak használva, viselve, kimosva, módosítva, vagy nem sérültek;
b.) a termékeket teljes egészében és használat nélkül kell visszaküldeni
c.) a termék kézhezvételétől számított 21 napon belül kell elindítani a visszaküldési folyamatot. 
d.) a visszaküldött tételeket a csomag kézbesítésétől számított 14 napon belül vissza kell szállítani a kinizsistudio.com-nak.
Amennyiben a fentiekben rögzített követelmények mindegyikének eleget tett, a kinizsistudio.com csapata a visszaküldött termékeket igény szerint kicseréli, vagy azok árát a szokásos visszatérítési eljárásban meghatározott módon és időben visszatéríti. 

Amennyiben a visszaküldött termékek nem elfogadhatók, értesíteni fogjuk Önt. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük Önnek a termékeket abban az állapotban, amelyben a kinizsistudio.com-nak elküldte. Amennyiben Ön nem kívánja visszakapni a termékeket abban az állapotban, amelyben a kinizsistudio.com-nak elküldte, az Eladó jogosult megtartani a termékeket és a már megkapott összegeket is.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni.

PÉNZ VISSZAFIZETÉS MENETE

A pénz-visszafizetési eljárás azután kezdődik, miután ellenőriztük, hogy a vásárló által visszaküldött termék megfelel a Visszaküldési Szabályoknak. Amennyiben a visszaküldés minden követelménynek megfelel, Ön kap egy e-mailt a visszaküldött termékek elfogadásáról. Az alkalmazott fizetési módtól függetlenül, az összeg visszafizetése, a termék átvételétől számított 30 napon teljesítjük.

Visszatérítés módja: banki átutalás